Knutsel- en bewegingsactiviteit 3

Dag lieve kinderen

Wat leuk om af en toe iets van jullie te horen, te lezen, te zien! Stuur jullie foto's, filmpjes, berichten zeker door! Op die manier kunnen we jullie toch eens bezig zien. Als jij jouw info liever niet op de blog hebt, dan mag je dat altijd zeggen.
Ondertussen zoeken wij verder naar tips en leuke ideetjes om jullie dagen te vullen. Speel maar véél buiten, maar doe ook dagelijks één of meerdere taakjes voor school. Dat doen wij ook! Als jullie zelf leuke ideetjes vinden stuur ze gerust door. Zo kunnen jullie ook elkaar helpen in deze moeilijk tijd!

Deze week hebben we twee bewegingsactiviteiten voorzien. Durf jij ze allebei aan? :)

Bewegingsactiviteit 1
Bel je oma of opa eens op om te vragen hoe het met hen gaat. Vraag hen eens welke spelletjes zij/hij als kind speelden. Dat kan een spel voor binnen of buiten zijn. Speel dit spel thuis en maak er een leuke foto of een filmpje van. Stuur het naar je oma en opa en naar ons voor de blog. Wij kijken er al naar uit. Volgende filmpjes tonen de favoriete bezigheid van onze grootouders. Kijken jullie even mee?


 

 
Bewegingsactiviteit 2
Wie wordt een echte veterkampioen? Je kan dit op verschillende manieren leren. Volgende stappen kunnen je op weg helpen.

Methode 1
 Methode 2
De veterkampioenen mogen hun veterdiploma in ontvangst nemen wanneer we terug op school zijn. TOI TOI TOI!


Knutselactiviteit
Wil je graag een handpopje uit papier, dan is deze knutselactiviteit iets voor jou. Volgende materialen heb je nodig:
- een schaar
- een lijmstift
- wit of gekleurd papier
- enkele stiften

 

Veel plezier!

Dikke knuffel!

Juf Rosanne en juf Lindsey